Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Bemutatkozás
Köszöntjük weblapunkon

Köszöntő

E-mail Nyomtatás PDF

Kedves Látogató!

A Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezetének igazgatójaként szeretném Önt köszönteni honlapunkon.

Az idén 133 éves szervezet szerepe az elmúlt évek nehéz gazdasági helyzete miatt jelentősen felértékelődött, a humanitárius segítségnyújtás, a nehéz helyzetbe került emberek segítése kiemelt fontosságú feladat napjainkban is.

Katasztrófa-készenlét, szociális segítségnyújtás, elsősegélynyújtás, véradásszervezés, keresőszolgálat és egészségnevelés – csak néhány terület, ahol a Magyar Vöröskereszt tevékenykedik. A hazai legnagyobb humanitárius szervezet fő célkitűzése, hogy a rászorultság elve mentén, minél több nehéz sorsú emberen segíthessen.

Szervezetünk a megye mind a 75 településén jelen van, kiterjedt hálózatunk révén megpróbálunk valamennyi hozzánk forduló, látókörünkbe kerülő rászorulón gyorsan és hatékonyan segíteni, ehhez azonban forrásokra van szükségünk.

Szeretném, ha jövőben egymással együttműködve, egymást támogatva tudnánk egy erősebb és sikeresebb Békés megyét építeni, ehhez kérném az Ön segítségét is.

Tisztelettel:

Tóth Zoltánné

megyei igazgató

Módosítás: ( 2014. február 06. csütörtök, 18:19 )
 IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak

Ki olvas minket

Oldalainkat 18 vendég böngészi