Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap

Súlyos beteg kisfiún segítettünk

E-mail Nyomtatás PDF

Az elmúlt napokban a Magyar Vöröskereszt Területi Szervezetét Gyulán egy beteg kisfiú szülei keresték fel. Vadi Zsolt Sarkadon élő 10 éves kisfiú, akinél közel egy hónapja súlyos betegséget diagnosztizáltak. Túl van az első műtéten, kemoterápiás kezelést kap Budapesten.

Rövid idő állt a szülők rendelkezésére ahhoz, hogy steril szobát hozzanak létre a beteg kis családtagnak. A többgyermekes család anyagi helyzete sem engedte meg a hirtelen költségeket. Ezért fordultak szervezetünkhöz. A területvezető kérésére a FERBONEX gyulai üzletháza egy 8m2 steril szoba kialakításához, a szükséges elemeket azonnal adományba felajánlotta, (hidegburkoló, festékek, ragasztók stb.), és házhoz szállította.

A helyi családsegítő intézményvezetője kórházi ágyat biztosított a családnak.

Ezúton szeretném megköszönni mindazon személyeknek az önzetlen segítségét, akik az elmúlt időszakban bármivel könnyebbé tették ennek a nehéz helyzetben lévő családnak az életét. Amennyiben szeretnék segíteni a kisfiút és családját keressenek bennünket, elérhetőségeink megtalálhatóak a honlapon.

Dénesné Kereső Irén Területi vezető

 

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak