Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Békés megye

Új vezetés a Magyar Vöröskereszt élén

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Vöröskereszt menedzsmentjében történő változás során, új főigazgató, főigazgató-helyettes és Békés megyei igazgató lett kinevezve. Nagy Gábor a Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezetének igazgatója, 2012. augusztus 1.-től főigazgató-helyettesként folytatja tovább munkáját, helyét a megyei szervezet élén Tóth Zoltánné veszi át.

Az új főigazgató-helyettes elsődleges feladatának a Magyar Vöröskereszt szakmai munkájának, szakmai területeinek fejlesztését, bővítését tartja, valamint a törvényes és szabályos működés kereteinek megteremtését.

Tóth Zoltánné korábban a megyei szervezet Orosházi Területi Szervezetét vezette, 1995 óta a Vöröskereszt munkatársa. Az új kihívásokra mindig nyitott, munkája során a szervezet jelentős önkéntes bázisa, támogatói, segítői adnak neki erőt.

 

Felhívás!

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete a „Nyitott Szemmel” Alapítvánnyal közösen pályázatot nyújtott be a LikeFest Karitatív programjának keretében. Kérünk mindenkit népszerűsítsék az oldalt és szavazzanak minél többen a kezdeményezésünkre, mivel a közönség szavazatai alapján dől el ki nyer a kiíráson.

http://www.likefest.hu/karitativ/view/2

Nagy Gábor, megyei igazgató

 

2012 30. heti véradónaptár

E-mail Nyomtatás PDF

Módosítás: ( 2012. július 20. péntek, 14:31 )
 

2012 29. heti véradónaptár

E-mail Nyomtatás PDF

Módosítás: ( 2012. július 16. hétfő, 09:09 )
 

Adj vért, adj esélyt

E-mail Nyomtatás PDF

Itt a nyár, a szabadságolások időszaka. Ilyenkor különösen fontos, hogy minél többen jelenjenek meg a véradásokon. Nyáron is szükség van rád! Adj vért, adj esélyt – ezzel a szlogennel szólít véradásra a Magyar Vöröskereszt a nyári hónapokban.

 


1. oldal / 27

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak