Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Mezőkovácsháza terület
Mezőkovácsháza terület

Zárókonferencia

E-mail Nyomtatás PDF

A Magyar Vöröskereszt Békés Megyei Szervezete „Az önkéntesség helyi népszerűsítése és Önkéntes Pont létrehozása Mezőkovácsházán” című projektjének végéhez ért. A 2013. március 1.-én elindult program célja az önkéntesség népszerűsítésén túl az volt, hogy segítse a helyi önkéntes foglalkoztatás professzionalizálódását és hosszútávon fenntartható Önkéntes Pont irodát létesítsen az egyik leghátrányosabb helyzetű kistérségben.

A projekt végén egy zárókonferencia keretében szeretnénk összefoglalni a projekt eredményeit és kihasználva az alkalmat szakértők és önkéntesek segítségével közösen feldolgoznánk az önkéntesség aktuális kérdéseit.

A konferencia helye: 5800 Mezőkovácsháza, Alkotmány utca 63.

A konferencia időpontja: 2014. február 15. 11 óra

Kontaktcím: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Részletes program

Módosítás: ( 2014. február 06. csütörtök, 12:07 )
 

Jubilál a Hunyadisok DUMA'Színháza

E-mail Nyomtatás PDF

Jeles jubileumhoz érkezett a Békés megyei, mezőkovácsházi székhelyű Hunyadi János Közoktatási Intézmény, Vöröskeresztes bázisiskola DUMA’Színháza, amely a kiválóra minősített alapfokú művészetoktatási intézmény gyakorlati színtere.

Húsz éves lett az országosan elismert DUMA’Színház, amelynek mérlege rendkívül imponáló: 20 év, közel 2000 hazai és nemzetközi fellépés, több mint 100 szakmai, egyéni és társulati díj jelzi, hogy nem alaptalan a sok dicsérő jelző, no és a közönség szeretete. A kerek évfordulót 20 éves Jubileumi gála műsorral köszönti a Békés Megyéért díjjal is kitüntetett DUMA'Színház július 29-én, pénteken. A helyszín mi más lenne, mint a Hunyadi János Közoktatási Intézmény mezőkovácsházi díszudvara. A jubileumi gála régi és új szereplőkkel, meglepetésvendégekkel, régi és új tagok meglepetés produkcióival, közös műsorszámokkal várja az érdeklődőket.

A program már kora délután elkezdődik, 16.00 órakor „Térségi amatőr művészeti találkozó” a Szülőföldünk Békés Megye, valamint a Mutasd Magad Dél-Békés című amatőr művészeti fesztivál minősített produkcióival. A „ráhangolást” követően 20 óra 30-kor kezdődik „A szóban forgó dal”, avagy Best Of DUMA’Színház - Best Of 20 év show. 23.10-or „20 másodperc”, illetve FAME klip díszbemutató, 23.30 Mr.SHAME Koncert fúvósokkal, táncosokkal, színházi tagokkal kiegészülve szórakoztatja a közönséget. Belépő: 1000.-Ft. Jegyek elővételben is válthatók a helyszínen, illetve a kijelölt árusító helyeken. Jegyinfo: +36-68/550-170 (Havancsák Orsolya).

Forrás: Hunyadi János Közoktatási Intézmény, Mezőkovácsháza

 IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak