Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Szeghalom terület
Szeghalom terület

Egészségnap Zsadányban

E-mail Nyomtatás PDF

2012. július 29-én vasárnap Egészségnapot szerveztek Zsadányban a Sporttelepen. Az egész napos rendezvény keretében különböző szűréseken, orvosi konzultációkon, reform ételversenyen és készítésen, közös tornán vehettek részt az oda látogatók. Minden olyan témában találtak szakembert, ami az egészség megőrzésében, megtartásában illetve meggyógyításában segítségére lehet az embernek.

Ennek keretében a Vöröskereszt Szeghalmi Területi Szervezetét is felkérték, hogy munkánk ide tartozó témáival kapcsolatban – egészségnevelés, véradás - nyújtsunk felvilágosítást. Segítségül kértük Dr. Gurzó Zsuzsanna adjunktusnő érsebészt, hogy saját szakterületéről és a véradás szakmai részéről is beszéljen az érdeklődőknek. A programot vidám vetélkedők, énekesek, táncosok színesítették.

 

 

Véradás a Csőröge Fesztiválon

E-mail Nyomtatás PDF

2012. július 21-én szombaton került megrendezésre Füzesgyarmaton a Strandfürdő területén a Csőröge fesztivál. A gasztronómiai rendezvény keretében a főzés és a szórakoztató programok mellett helyet kapott a véradás is. Ezen a napon 35 fő nyújtotta a karját, hogy segíthessen embertársainak. A véradók egy alkalomra szóló belépőt kaptak a helyi Kastélypark Fürdő felajánlásával, illetve a Vöröskereszttől egy tisztelet jegyet Orosháza-Gyopárosfürdőre.A helyi alapszervezetünk szendviccsel, teával és kávéval vendégelte meg a donorokat. Ezúton is szeretném megköszönni valamennyi véradó önzetlenségét, a Kastélypark Fürdő felajánlását, a szervezők munkáját.

Kincsesné Gurmai Anikó, területvezető

 

Református piknik Vésztőn

E-mail Nyomtatás PDF

2012. május 28-án hétfőn rendezte meg a Platán Pikniket Vésztőn a Református Egyház. Ez alkalomból véradást is meghirdettek a résztvevőknek, ahová 40 fő jött el, hogy karját nyújthassa beteg embertársaink megsegítésére. Ezúton köszönjük önzetlenségüket, valamint a szervezők Juhász Sándor tiszteletes és munkatársai , illetve Kovácsné Csurai Margit munkáját, akik méltó módon látták vendégül a donorokat.

 

Motoros véradás Füzesgyarmaton

E-mail Nyomtatás PDF

Immáron hagyományosan május hónapban megrendezésre kerül a helyi Anonymus Egyesület szervezésében a motorosok találkozója. Ennek keretében véradásnak is helyet adnak, így történt ez 2012. május 26-án szombaton Füzesgyarmaton a Sporttelepen. Ez alkalomból 34 fő jelent meg, akiknek önzetlenségét és segítőkészségét ezúton is köszönjük. A véradás előkészítésében és lebonyolításában a Vöröskereszt helyi alapszervezetének tagjai működtek közre Szőke Józsefné vezetésével.

Módosítás: ( 2012. június 01. péntek, 15:36 )
 

Grill party

E-mail Nyomtatás PDF

2011. szeptember 03-án Füzesgyarmaton a Strandfürdő előtt egész napos rendezvényt tartottak, ahol a főszerep a grillezés mestereinek jutott. Számtalan csapat mérte össze tudását a grillezés fortélyaiban, amit színes szórakoztató programokkal, zenével, tánccal, versenyekkel valamint véradással színesítettek a szervezők.

A véradásra 26-an jelentkeztek az oda látogatók közül, köztük 4 új véradó is volt. A véradókat egy kis kóstolóval vendégelték meg a rendezvényen. A véradás előkészítésében, lebonyolításában  a helyi vöröskeresztes alapszervezetünk részéről Szőke Józsefné és Kocsik Anna segítségét ezúton is köszönöm.

Kincsesné Gurmai Anikó, területi vezető

Módosítás: ( 2011. szeptember 29. csütörtök, 11:32 )
 


1. oldal / 2

IT-Nav Hungary - Webmail
http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak