Tíz helyszínen szervezett véradást a Magyar Vöröskereszt a Catch Chemotox segítségével június közepétől. „Jusson kevesebb a szúnyogoknak, jusson több a rászorulóknak” – ez volt a szervezők szándéka. Összesen több mint másfélezer liter vért adtak a segíteni akarók. Köszönjük nekik!

A Magyar Vöröskereszt a népszerű szúnyog- és rovarirtó szereket forgalmazó cég, a Sara Lee Hungary segítségével összesen 10 helyszínen várta a segíteni vágyókat, akik CatchChemotox elektromos szúnyogirtót kaptak ajándékba. Az akció keretében csaknem 350-en adtak vért, ők közel 10 millió szúnyogot fosztottak meg táplálékuktól. De ami ennél is fontosabb: a véradók rengeteg élet megmentéséhez járultak hozzá.

Ezzel azonban még nincs vége. Az adománygyűjtő akció folytatódik: aki nem adta a vérét, most egy egyszerű regisztrációval 500 forintos támogatáshoz juttathatja a Vöröskeresztet. Aki segíteni szeretne, annak nincs más dolga, mint ellátogatni a http://www.catchchemotox.hu/hu/veradas oldalra, ahol egy csupán pár másodperces regisztrációt követően máris ugrik a számláló, és 500 forinttal lesz gazdagabb a Magyar Vöröskereszt. A regisztrálónak ez semmibe sem kerül, a Vöröskeresztnek azonban minden fillér számít! Eddig több mint 350 ezer forint gyűlt össze, és a szervezők remélik, összejön az 1.000.000 forint, amellyel Magyarország legnagyobb karitatív szervezetének véradás-szervezési tevékenységét támogatja a CatchChemotox gyártója.