Jeles jubileumhoz érkezett a Békés megyei, mezőkovácsházi székhelyű Hunyadi János Közoktatási Intézmény, Vöröskeresztes bázisiskola DUMA’Színháza, amely a kiválóra minősített alapfokú művészetoktatási intézmény gyakorlati színtere.

Húsz éves lett az országosan elismert DUMA’Színház, amelynek mérlege rendkívül imponáló: 20 év, közel 2000 hazai és nemzetközi fellépés, több mint 100 szakmai, egyéni és társulati díj jelzi, hogy nem alaptalan a sok dicsérő jelző, no és a közönség szeretete. A kerek évfordulót 20 éves Jubileumi gála műsorral köszönti a Békés Megyéért díjjal is kitüntetett DUMA’Színház július 29-én, pénteken. A helyszín mi más lenne, mint a Hunyadi János Közoktatási Intézmény mezőkovácsházi díszudvara. A jubileumi gála régi és új szereplőkkel, meglepetésvendégekkel, régi és új tagok meglepetés produkcióival, közös műsorszámokkal várja az érdeklődőket.

A program már kora délután elkezdődik, 16.00 órakor „Térségi amatőr művészeti találkozó” a Szülőföldünk Békés Megye, valamint a Mutasd Magad Dél-Békés című amatőr művészeti fesztivál minősített produkcióival. A „ráhangolást” követően 20 óra 30-kor kezdődik „A szóban forgó dal”, avagy Best Of DUMA’Színház – Best Of 20 év show. 23.10-or „20 másodperc”, illetve FAME klip díszbemutató, 23.30 Mr.SHAME Koncert fúvósokkal, táncosokkal, színházi tagokkal kiegészülve szórakoztatja a közönséget. Belépő: 1000.-Ft. Jegyek elővételben is válthatók a helyszínen, illetve a kijelölt árusító helyeken. Jegyinfo: +36-68/550-170 (Havancsák Orsolya).

Forrás: Hunyadi János Közoktatási Intézmény, Mezőkovácsháza